dinsdag 1 mei 2007

interview

kan m natuurlijk gewoon knippen en plakken uit word.. :D

- Hoe lang woont u al in 2nd life?

Ruim een jaar

-Hoe veel uren per week gemiddeld bent u aanwezig in 2nd life?

Ik denk ongeveer 30 uur

- Hoe veel uren gemiddeld per dag?

Doordeweek s avonds een uurtje of 3 in het weekend meestal 5

- Wat is uw leeftijd in uw first life?

42

- Wat voor soort plaatsen bezoekt u in 2nd life?

Van alles, ik ga vaak uit en kom ook wel in casino’s. Verder koop ik ook grond en bouw ik huizen


- Denkt u dat 2nd life effect heeft op uw first life? Zo ja, op welke wijze?

Nee hoor, ik vind het leuk om te doen, maar zou ook goed zonder kunnen. Ik vind het leuk om op deze wijze mensen te ontmoeten en te praten. Ik ben in first life een man en in 2nd life een vrouw en ik was ook benieuwd hoe dat zou zijn. Ik moet eerlijk zeggen dat het leuk is om te kijken hoe mannen me proberen te versieren J

- Leert u van 2nd life? Zo ja, wat leert u dan precies en op welke wijze?

Ik heb geleerd hoe ik 2nd life moest gebruiken. Hoe ik er geld in kan steken en er weer mee kan verdienen. Ik verdien niet zoveel dat ik niet meer hoef te werken, maar ik vind het een uitdaging om er geld uit te halen. Daarnaast leer je van de mensen met wie je praat. Ik heb verschillende mensen die ik daar regelmatig spreek. Ook mensen uit andere landen en het is boeiend om te weten hoe hun tegen bepaalde dingen aankijken en er mee om gaan.


- Zou u een specifiek voorbeeld kunnen geven van een situatie waarin u iets hebt geleerd in 2nd life?

Ik heb bijvoorbeeld geleerd hoe ik er geld in kan steken, grond kan kopen, huizen kan bouwen en deze vervolgens verkopen en er dan winst op maken. Dit houd voor mij 2nd life ook een beetje leuk, omdat ik het leuk vind om er meer te doen dan alleen chatten.

- Gebruikt u opgedane kennis en vaardigheden in 2nd life ook in uw first life?

Alleen datgene wat ook bruikbaar is voor in mijn first life. De gesprekken die ik voer en waarin ik leer van andere mensen hoe ze met bepaalde dingen omgaan vin dik boeiend en kan ik gebruiken. Maar in mijn first life zal ik geen grond kopen en er huizen op bouwen en dat weer verkopen bijvoorbeeld.

Geen opmerkingen: